Ukeplan

Hver uke har vi faste dager vi trener. Under her finner du vår faste plan. Hver uke varierer trening basert på vær, vind og antall oppmøtte. Vi følger normal ferietid og det vil bli annonsert når vi tar sommerferie. Treninger begynner normalt klokken 18.00 med mindre annet er annonsert.

Mandag: Brukshund

Mandager er brukshundkommiteen på plass for brukshund trening. Mye lyd, fart og spenning. Passer for alle typer hunder!

Tirsdag: Rekruttering

Tirsdager er Rekrutteringskommiteen på plass for å ta imot nye og gamle medlemmer. Alle er velkommen til en uformell sosial samling for eiere og hunder. Normalt er det egentrening, og organisert trening med forstyrrelser. Perfekt dag for deg som ønsker å trene rundt andre hunder.

Onsdag: Utstilling og LP

Onsdager er dagen for utstilling og LP! Vi samles på plassen klokken 18:00, banen deles i to hvor utstillingstrening foregår på ene halvdelen og lydighetstrening foregår på den andre halvdelen. Dette er perfekt for deg som er ny og om er erfaren. Her er alle velkommen uansett nivå og ambisjoner.

Torsdag: RIK

På Torsdager er det RIK trening med figurant! En spennende aktivitet for hund og eier. Vi holder også RIK-Grunnkurs for de som ønsker dette.

Fredag: Fri bruk

Banen er forbehold forberedelser til aktiviteter holdt i helgen. Hvis ikke noe er annonsert er banen åpen for fri bruk av medlemmer

Helg: Fri bruk

Banen er forbeholdt RIK – trening, men kan også brukes fritt om det ikke er trening eller arrangement.

Annonsering av treninger

På vår facebookside blir det ukentlig lagt ut oppdatert informasjon om trening.
(også om det blir avlyst)