Lydighetshelg 15-17. mars 2024

Velkommen til LP-helg på Grimseid!

15.-17. mars er det avduket for en flott lydighetshelg på banen. 

Program:

Fredag 15. mars
Bronsmerkeprøve, dommer Cecilie Fyllingen Oen. Bronsemerkeprøve inneholder disse øvelsene: tilgjengelighet, lineføring, dekk fra holdt, innkalling fra sitt, hopp over hinder og enkeltdekk 1 minutt. For å bestå bronsemerkeprøven må man ha minimum karakter 5 i alle øvelser. Ved bestått prøve utdeles bronsemerke. 
Påmeldingsfrist 14. mars, påmelding sendes til sekretaerschaferbergen@gmail.com. 

Lørdag 16. mars 
Lydighetsstevne, dommer Terje Haugen. Klasse 1, 2, 3 og FCI3. Det er åpen kiosk, og det blir salg av mellomtittelrosetter. Det er flotte premier og rosetter til pall! Påmelding skjer via NKK, ordinær påmeldingsfrist er 2. mars, utsatt påmeldingsfrist er 9. mars. Regelverk og øvelser finner du på NKK sin side. 

Søndag 17. mars 
Internasjonalt lydighetsstevne, dommer Terje Haugen. Klasse 1, 2, 3 og FCI3. I FCI3 kjempes det om CACIOB – internasjonalt lydighetscertifikat. Kjempespennende! Det er åpen kiosk, og det blir salg av mellomtittelrosetter. Det er flotte premier og rosetter til pall! Påmelding skjer via NKK, ordinær påmeldingsfrist er 2. mars, utsatt påmeldingsfrist er 9. mars. Regelverk og øvelser finner du på NKK sin side. 

Det er tillatt med løpetisper hele helgen, og stevnet arrangeres utendørs på grusbane. 

Du er hjertelig velkommen som både deltaker og publikum!

Sponsorer for stevnet:

Min bestevenn spons

MinBesteVenn Lagunen

Velkommen til MinBesteVenn! 

Våre ansatte er kurset innen ernæring, pelspleie, praktisk hundehold og så mye mer for å gi deg den beste kundeopplevelsen og kompetansen hver gang du besøker vår butikk. For oss er det viktig med fokus på å ha inne kvalitetsprodukter. 

Våre samarbeidspartnere er nøye utvalgt, og merkevarene vi fører innen ernæring er de vi mener er best på markedet. Vi tilbyr kvalitetsprodukter som blant annet Natural Greatness, Eukanuba, Vigor&Sage, Mush, Non-Stop Dogwear, Kampuni, 4pets, Hunter, Kentucky med mer.

Vi gleder oss til å treffe deg!

Godbit1.no

Godbit1.no er en nettbutikk som selger diverse produkter til hund, katt og fører. De har godt utvalg av godbiter og naturlig tygg, leke med mer, og har mest fokus på godbiter til konkurransedyktige priser.

Godbit1.no har rask levering og får mye skryt for sin gode kundeservice. De har gode priser og mange fornøyde hunde- og kattekunder. Kategoriene gjør det enkelt å finne det du ønsker. 

Gratis frakt dersom du bestiller for over 299,-

dynamisk dyrehelse

Dynamisk Dyrehelse

Dynamisk Dyrehelse AS v/Benedicte Moene Bødtker driver fysio, rehab og treningssenter for hund.

«Min arbeidsmetodikk er basert på funksjonsanalyse, undersøkelse og kartlegging. Hvert enkelt individ har ulike utgangspunkt og behov, som danner grunnlaget for hvilken behandling, trening og oppfølging som velges. Jeg er også opptatt av forebyggende arbeid for å unngå skader».
Jeg ønsker å gi din beste venn – best livskvalitet lengst mulig!
 
Dynamisk Dyrehelse finner du på Facebook: Dynamisk Dyrehelse
og på Instagram: dynamisk_dyrehelse

Bjeffebua

Velkommen til Bjeffebua.no!

Hos Bjeffebua får du mye moro til hund, katt og fører. Vårt hjertebarn er rallylydighet, og vi gjør vårt beste for å ha et oppdatert sortiment med god kvalitet. 

I tillegg til spennende godbiter, tygg og leker har vi et trivelig sortiment til fører med blant annet treningsskjørt og vester fra Helsitar.